MARDİN’DE KİCK BOKS HEYECANI SÜRÜYOR

by 2/27/2012 0 yorum
Mardin’de bir yıldır devam eden Kick boks çalışmalarını ürünlerini vermeye başladı. 

image
Mardin’de bir yıldır devam eden Kick boks çalışmalarını ürünlerini vermeye başladı. Elazığ’da yapılan 6. Anadolu İller Arası Kick Boks Şampiyonası 250 Sporcu katıldı. Çekişmeli geçen müsabakalara Azerbaycan ve İran sporcuları da katıldı. Mardin Gençlik Spor sporcularından 75 Kiloda Mikail Seven ve 57 Kiloda Abdulkerim Çelik  Üçüncülük madalyalarını almaya hak kazandı.
Mardin Kick Boks Antrenörü ve Mardin İl Temsilcisi Nurullah  Demir daha önceki açıklamalarında Kick Boks Sporcularının İleriye bir seviyeye gelmeleri için en az iki yıl gerektiğini hatırlatarak " Daha önceki konuşmalarımızda  Kick Boks ve Kick Boks sporlarına benzeyen sporlar direnç isteyen sporlar olduğunu söyledik. 30 sporcu ile başlarsın bu spora, fakat bir yıl sonunda bu sadeleşir en fazla 2 veya 3 sporcu dirençli çıkar. Şu an kararlı bir şekilde aralıksız sporlarını yapan iki sporcumuz başarılar elde etmeye başladılar. Mardin Kick Boks gelişmesi için Antrenör antrenör yetiştirecek ve yetişen antrenörler sporcu yetiştirecek ve Bu şekilde Kick Boks sporunun nitelikli sporcularını yıldan yıla aritmetik bir şekilde arttıracağız. 5 - 10 Mart 2012 tarihleri arasında Kırşehir' de yapılacaktı olan Murat Uzun Türkiye Büyükler - Gençler (Bay-Bayan) Ferdi Kick Boks Şampiyonasında amaç bu iki sporcularımızla  derece yapıp bu sporcuları milli takıma kazandırmak olacaktır.”dedi.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder