Öğrencilerin 7D Sinema Heyecanı

by 2/27/2012 0 yorum
Mardin’de Noter Cevdet Altun İlköğretim Okulunun başarılı öğrencileri 7D sinema teknolojisiyle tanıştı. 

image
Mardin’de Noter Cevdet Altun İlköğretim Okulunun başarılı öğrencileri 7D sinema teknolojisiyle tanıştı.
Okul yönetimi başarılı öğrencilere Mardin’de 7D sinema teknolojisiyle gösterim yapan sinemaya gitmek üzere bilet hediye etti.  Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende ünite sonlarında yapılan sınavlar sonucunda başarılarını arttırarak dereceye giren toplam kırk öğrenci 7D sinema biletiyle ödüllendirildi.  Törene okul yöneticileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Törende bir konuşma yapan Okul Müdürü Murat Bağış bütün öğrencilerin gelişme, kazanma ve başarma potansiyeline sahip olduğunun altını çizdi.
AMACIMIZ, EMEĞİ VE ÇALIŞMAYI FARK EDİP ÖDÜLLENDİRMEK
Sınav sonuçlarına göre başarılarını arttırarak dereceye giren öğrencilerin emeğini ve çalışmasını fark edip onları ödüllendirmek gerektiğini kaydeden Okul Müdürü Murat Bağış, bu uygulamayla bütün öğrencileri harekete geçirmeyi hedeflediklerini ve öğrencileri başkalarıyla değil kendileriyle yarışır hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Emeğin ve başarının fark edilip ödüllendirildiğini gören öğrencilerin almış oldukları puanlara bakmadan kendilerini geliştirmek için çaba göstereceğini dolayısıyla seviyesi ne olursa olsun bütün öğrencilerin harekete geçirilmiş olacağını ifade eden Bağış, geçen sınavda öğrencileri Mardin’e gelen Türkiye sirki biletiyle ödüllendirdiklerini anlatarak şimdi de yine farkındalık yaratacak bir ödül seçtiklerini ve öğrencileri 7D sinema biletiyle ödüllendirdiklerini sözlerine ekledi.
FARKINDALIK YARATACAK BU UYGULAMALAR DEVAM EDECEK
Seçtikleri ödüllerin öğrencileri sosyalleştirecek ve farkındalık yaratacak ödüller olmasına dikkat ettiklerini belirterek bu uygulamaların devam edeceğini belirtti.
Bağış, Mardin’i 7D sinema teknolojisiyle tanıştıran ve kendilerine sponsor olan sinema salonu sahibi genç yatırımcı Hamit Babur’a teşekkür ederek konuşmasını noktaladı. 
ÖĞRENCİLERİN 7D SİNEMA HEYECANI
Konuşmanın ardından dereceye giren öğrenciler alkışlar eşliğinde sahneye alındı ve sinema biletleri kendilerine Okul Müdürü Murat Bağış ve Müdür Yardımcısı Yüce Volkan Mungan tarafından verildi. Öğrenciler ilk defa gidecekleri 7D sinemanın heyecanını biletleri aldıkları anda yaşamaya başladılar.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder