Şamil Tayyar twitter'da Ilıcak'a belaltı vurdu

by 2/25/2012 0 yorum
Ak Parti Milletvekili Şamil Tayyar ile Nazlı Ilıcak arasındaki kavga giderek daha da büyümeye başladı. Twitter üzerinden atışan ikili, birbirleri hakkındaki ağır ithamları  ve iddialarını giderek daha da artırmaya başladı.

ILICAK'IN İDDİASI TAYYAR'I ÇILDIRTTI

Nazlı Ilıcak'ın Samanyolu Haber'de gündeme getirdiği DSP iddiası, Tayyar'ı çileden çıkardı. Ilıcak Samanyolu Haber'de, Tayyar'ın DSP kapısını aşındırdığını iddia eden Ilıcak, Tayyar'ın 28 Şubat sürecinde MİT'le ortak çalıştığını ileri sürdü.

TAYYAR'DAN ILICAK'A ŞOK SORU

Tayyar, bu iddialar üzerine twitter'dan Ilıcak'a adeta bombaladı. Tayyar, "Ilıcak ispatlamazsa namussuzdur, şerefsizdir, ahlaksızdır. 1999'da DSP'den adaylık teklifini, cemaatten dostlarımın telkiniyle kabul ettim, o dönemde ağırlıklı olarak DSP destekleniyordu. Şimdi Nazlı ılıcak'a soruyorum: 28 Şubatta kurmaya çalıştığınız MİT ilişkisi cemaati de bağlar mı? Cemaat MİT'le ilişki içinde miydi? Yataktan yatağa savrulanlar dahil tüm gazeteciler, kim elinde ne bilgi ve kayıt varsa açıklasın, arşivler dökülsün, hodri meydan.. Hakkımda ufacık bir bilgi ortaya dökülsün vekillik dahil herşeyi bırakırım. Aksi halde iddia sahibinden tek talebim şu: ayıkken konuş? Gecmisten ders almadan yaftalayarak susturacagını sananlar şunu bilsinler: en az namussuzlar kadar cesurum, it ürür kervan yürür.. Nazlı müfterisine son sorum: Emin Şirin'le ilişkiniz başladığında Kemal Ilıcak sağ mıydı? Kemal bey niye öldü?" diye twitter'dan sordu. Bu twetti ile sosyal medyayı sallayan Tayyar'a, takipçilerinden ve sosyal medya kullanıcılarından tepki yağıyor.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder