Şampiyonlar Hazır Kıta

by 2/27/2012 0 yorum
imageŞampiyonlar, Antrenmanlarını Belediyenin Kros Parkurunda Yapıyor 

Atletizm dalında Mardin’e birçok şampiyonluk kazandıran Atletizm Spor Kulübü’nün sporcuları antrenmanlarını, Mardin Belediyesi Halka Açık Kros Parkurunda yapıyor.Atatürk Parkı içinde halkın hizmetine giren parkur; 1000, 1200 ve1500 metre olmak  üç bölümden oluşuyor.
Gençlerin her dalda spor yapabilmeleri için, spor alanları oluşturduklarını söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; “Yenişehir Mahallesi’nde halkımızın hizmetine sunduğumuz basketbol sahasından sonra, şimdi de kros parkurunu gençlerimize tahsis ettik.Gençlerimiz çok yetenekli imkan sunulduğunda ve destek verildiğinde büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.Belediye olarak ürettiğimiz spor alanlarında gençlerimiz kendi yeteneklerini keşfedip spor yapabilecekler.”dedi.
Atletizm Spor Kulübü Başkanı ve antrenör Milli Sporcumuz Münir Cura, daha önce antrenman yapacak yer bulamadıklarını söyleyerek, kros parkuru için Başkan Ayanoğlu’na teşekkür etti. Kulüpte 120 lisanslı sporcu olduğunu ve bu sporcuların Mardin’e birçok şampiyonluklar kazandırdığını söyleyen Cura ; “Kulübümüz Mardin’i Türkiye Birinci Kros Ligi’nde başarıyla temsil ediyor.Galatasaray, Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yer aldığı ligde başa baş mücadele ediyoruz.Bunun dışında  76. Atatürk Koşusu ile Trabzon Yarı Maratonu’nda takım birinciliği, yıldızlar ve gençler kros ve puanlı atletizmde de derecelerimiz var.Daha önce antrenman yapacak yerimiz yoktu.Tahsis edilen bu parkur için belediye başkanımıza teşekkür ederim.İnşallah Mardin’e yeni şampiyonluklar getirmeye devam edeceğiz.”dedi.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder