Yine fuhuş yaptırırken yakalandı!

by 2/27/2012 1 yorum
Yine fuhuş yaptırırken yakalandı!Yine fuhuş yaptırırken yakalandı!
14 kez yakalanan ve her defasında, zorla fuhuşa sürüklendiğini öne süren 32 yaşındaki Emel B., polis tarafından bu kez kiraladığı evde 6 kadına fuhuş yaptırırken yakalandı.

Merkez Osmangazi İlçesi Görükle Mahallesi'nde oturan Emel B., Bursa polisi tarafından daha önce yapılan çeşitli operasyonlarda fuhuş yaptığı iddiasıyla toplam 14 kez gözaltına alındı. Emel B., Emniyet Müdürlüğü ve savcılıkta verdiği her ifadesinde, "Beni zorla fuhuşa sürüklüyorlar. İsteyerek bu işi yapmıyorum" iddiasında bulunurken, bu kez kiraladığı evinde 6 kadına 150 lira karşılığında fuhuş yaptırırken yakalandı.

Müşteri gibi davranarak Emel B. ile tanışan ve evine giden polis, seri numaralarını aldığı paraları verdiği Emel B.'yi bu kez 'Patroniçe' olarak gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamasından sonra "Fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek" suçundan adliyeye çıkartılan Emel B. mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(DHA)

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

1 yorum: