Bıçaklı saldırgandan kurtuluş anı

by 3/14/2012 0 yorum
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde sokak ortasında bıçakla kovalanan bir kadın, benzin istasyonunda araçlarına yakıt dolduran polislere sığındı. Kameralara yansıyan dehşet anları:

Bıçaklı saldırgandan kurtuluş anıZonguldak'ın Ereğli ilçesinde sokak ortasında bıçakla kovalanan bir kadın, benzin istasyonunda araçlarına yakıt dolduran polislere sığındı. Güvenlik kameralarına yansıyan dehşet anlarında, polis bıçaklı saldırganı biber gazı kullanarak etkisiz hale getiriyor.

Genç kadın, bıçaklı saldırganın elinden polise sığındı Daha fazla video galeri için TIKLAYIN Olay dün ilçenin Yeşiltepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ş.Y. (38) sabah işe gittiği sırada, 11 yıldır birlikte yaşadığı eski sevgilisi Ş.Ö. (45) ile karşılaştı. Burada bir süre birlikte yürüyen iki kişi, daha sonra tartışmaya başladı. Tartışmada, Ş.Ö., bıçakla Ş.Y.'yi boğazından yaraladı. Bıçaklı saldırganın elinden kaçan genç kadın, benzin istasyonunda araçlarına akaryakıt dolduran polislere sığındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, hızla koşan kadının arkasından gelen bir adam görülüyor. Görüntülerde, kadının kendilerine doğru koştuğunu gören polisler, araçlarından inerek olaya müdahale ediyor.
Olaydan sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan Ş.Y.'nin boğazına 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, işsiz ve uzun süredir psikolojik tedavi gören Ş.Ö,'nin, bıçakla yaraladığı Ş.Y.'den bir kızı olduğu öğrenildi. Kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak suçlarından adliyeye sevk edilen Ş.Ö., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder