Dörtyol Belediyespor Altyapı Çalışmalarına Hız Verdi

by 3/14/2012 0 yorum
Dörtyol Belediyespor Altyapı Çalışmalarına Hız VerdiDörtyol Belediyesporun tertiplediği çocuklara yönelik Altyapı Çalışmaları 19 Aralık Kapalı Spor Salonunda törenle başladı.
Dörtyol Belediyesporun tertiplediği çocuklara yönelik Altyapı Çalışmaları 19 Aralık Kapalı Spor Salonunda törenle başladı.
Açılışa Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İlçe Spor Müdürü Ali Has, öğrenciler ve aileleri katıldılar.
Açılışta bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fadıl Keskin, “Belediyespor olarak okulların kapanması dolayısı ile öğrencilerin boş zamanlarını iyi bir şekilde değerlendirmek için altyapı çalışmalarına başladıklarını belirtti.
Başkan Keskin, yapılacak sportif faaliyetlerde, Basketbol, Voleybol, Futbol, ve Güreş dallarında spor eğitimi verileceğini, devam edecek olan Spor eğitleriyle gençlerimizin ve çocuklarımızın hem spor dolu, hem de faydalı bir tatil dönemi geçirmesini hedeflediklerini belirtti. Çocukların sağlıklı yaşam alanında da başarılı olmalarını istediklerini vurgulayan Keskin, çocukların olumsuz davranışlardan, yanlış ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, arkadaşlık, dostluk, kardeşlik duygularını pekiştirmek, sporu sevdirmek, sağlam karakterli, paylaşmayı bilen gençler olarak yetiştirilmesi amacıyla ilçemizde böyle bir kurs ve etkinlik düzenlediklerini belirtti. Dörtyol Belediyespor olarak, 7 ile15 yaş arasındaki çocuklarımıza tecrübeli Beden öğretmenleri ve antranörleri eşliğinde eğitim vereceğiz. Çocuklara sağlıklı ve zeki olmaları için bol bol spor yapmalarını tavsiye ediyor, başarılar diliyorum” dedi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmanın ardından altyapı çalışmalarına kayıt yaptıran çocuklara Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin tarafından forma hediye edilirken palyaçolar tarafından balon verildi. Palyaço eşliğinde eğlenen öğrenciler Başkan Keskin’e çiçek takdim ederek göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder