Dörtyolspor, Beşiktaşlı Futbolculara Geçit Vermedi

by 3/14/2012 0 yorum
Dörtyolspor, Beşiktaşlı Futbolculara Geçit VermediDörtyol Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak Dörtyol'a gelen Beşiktaşlı eski futbolcular, Dörtyolspor'la yaptıkları karşılaşmada 4 – 4 berabere kaldılar.
Dörtyol Beşiktaşlılar Derneği'nin davetlisi olarak Dörtyol'a gelen Beşiktaşlı eski futbolcular, Dörtyolspor'la yaptıkları karşılaşmada 4 – 4 berabere kaldılar.

Organizasyon, Beşiktaş'ın eski futbolcularından Metin, Yasin, Ali Eren, Rahim, Yusuf, Tunç, Oktay, Hakan ve Selman'ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Dörtyol Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Abdullah Karabulut, Beşiktaşlı eski futbolcuları Dörtyol'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, kendilerini kırmayarak buraya kadar geldikleri için tüm futbolculara teşekkür etti.

Dörtyol'da kendilerine gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Beşiktaşlı eski futbolcular, karşılaşmada çok başarılı oyuncuların olduğunu gözlemlediklerini dile getirerek, "Bu takımın iyi bir yerlere geleceğine eminiz. " dediler. Karşılaşmanın ardından Beşiktaşlı eski futbolculara plaket verildi ve Beşiktaşlı taraftarlar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmek için birbirleri ile yarıştılar.
Dörtyolspor, Beşiktaşlı futbolculara geçit vermedi.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder