MİT ve Emniyet'ten ortak açıklama

by 3/14/2012 0 yorum
Açıklamada, iki kurum arasında istihbarat kavgası yaşandığına dair iddiaların gerçek dışı olduğu bildirildi.

MİT ve Emniyet'ten ortak açıklamaMİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan ortak açıklamada, ''iki kurum arasında ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlar arası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edeceği'' bildirildi.
MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan ortak yazılı açıklamada, bugün bir gazetede ''MİT'le polisin savaşı böyle başladı'' başlıklı haberde yer alan, ''MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar arasında istihbarat kavgası yaşandığına'' ilişkin iddiaların gerçek dışı olduğu belirtildi.
Açıklamada, ''Özellikle terörle mücadelede önemli görevleri birlikte yürüten bu iki kurumla ilgili verilen haberlerde kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ilkesine ve kurumların yıpratılmamasına özen gösterilmelidir. İki kurum arasında ileri düzeydeki işbirliğinin vazgeçilmez unsuru olan kurumlar arası bilgi paylaşımının, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kararlılıkla devam edeceği bilinmelidir'' denildi.

Dörtyol Haber Portalı

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder